Latest news: --- VmWare TRUCKS EPC --- BenzNinja Flashware Ultimate --- CARSOFTWARE 5.2 f9 --- Piwis 3 V38.200 Full Installation Acronis Image working with VAS 6154 availeble. --- Piwis 3 V38.400 Full Installation Acronis Image working with VAS 6154 availeble. --- ECU Flasher TOOL BY ( ALEX ) [ORIGINAL] - ( www.ecuflash.ru ) --- ECFG for BCH --- 2020 mutifunctional Car Maintenance tool OBDSTAR X200 PRO2 --- PET2 Update 5690 Multilingual is availeble --- Cummins Insite 8.5.2 - Torrent (without pass) --- BMW Tuning orginal from 218ps to 270 hp stge 1 Petrol --- Delphi DS150e 2017 Software Free Download --- HITACHI-SERVICE REPAIR MANUAL --- DUSH-Book v7,9 SRS-BOOK v1.4 +Activation Full License For AP Members!!! --- JLR PATHFINDER SOFTWARE&CFF TOOL FOR PATHFINDER --- ScanMaster-ELM 2.1 --- some dpf egr flaps pdf tutorials --- Repair XS Evo - VIN read but no communication with modules --- CATERPILLAR SIS 2020-JANUARY/2020-MAY --- JCB All Modles Service and Repairs manuals ---
  
Thank You For Your Registration AP Forum!!! We Wish You A Good Time AutoProfessionals.Org Forum!!!

Attention! Don’t Wait For Your Registration Code You EMAIL.. Your Account Will Be Activated Automatically Within 15 Minutes FREE.. Please Stay With Us And Go To The Forum. "you Acaunt"





Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GM MDI 2 Damaged - component missing
#1
Hello
Need help. have a GM MDI2 DAMAGED that. After checking I have found that a component is missing. Component missing at T3. Can irdendjemand tell me or send photo which component is missing there and how it has to be mounted. thank you for your help


Attached Files Thumbnail(s)
           
Reply
Thanks given by:
#2
(12-08-2019, 11:30 AM)werner5395 Wrote:  Hello
Need help. have a GM MDI2 DAMAGED that. After checking I have found that a component is missing. Component missing at T3. Can irdendjemand tell me or send photo which component is missing there and how it has to be mounted. thank you for your help



I have had problems with mdi 1 more than once. Problems are the two most commonly encountered:
The usb cable is weak or plugged in (device socket outlet) and secondly when you connect two wires the most common problem is steer pins should refresh them.
regards
ibi1961
Reply
Thanks given by:
#3
Does anyone have a picture of the board or the missing part?
Thank you
Reply
Thanks given by:
#4
(12-09-2019, 08:52 AM)werner5395 Wrote:  Does anyone have a picture of the board or the missing part?
Thank you

hallo i have no pictures since repairing my MDI ......... the question is does the computer see the MDI is connected with USB Cable ??
Reply
Thanks given by: Administrator
#5
no - no comunikation with computer- the missing part goes to usb
Reply
Thanks given by:
#6
(12-11-2019, 10:29 AM)werner5395 Wrote:  no - no comunikation with computer- the missing part goes to usb

Hallo Werner did you try to replace Cable ?? Try holding the cable left or right up or down with the USB port on the MDI and plug it into the leptop 99% with your other hand so that the leptop can see the device.
Reply
Thanks given by: Administrator
#7
yes i have try with new cabel- usb conector is new- problem is missing component-
Reply
Thanks given by:
#8
(12-13-2019, 09:44 AM)werner5395 Wrote:  yes i have try with new cabel- usb conector is new- problem is missing component-

Hallo werner when you connect MDI to 12 V can the device light up and do the procedure ??? if it turns on then the problem in Figure 2 is the white con- nectors where you connect the device ........ if it does not receive the 12 V signal then the problem is 90% on the connectors coming out of the stacker where the cable for the obd2 is connected
mfg
ibi19161
Reply
Thanks given by: Administrator


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)